Citrien ruw

Citrien ruw - betekenis en werking van deze steen

Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Deze edelsteen, die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig. Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een kristal dat nooit hoeft te worden gereiningd. Het absorbeert, transformeert, verstooit en aardt negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven. Als beschermer van de aura werkt hij als een vroeg alarmsysteem, zodat er tijdig actie te ondernemen valt. Hij heeft het vermogen de chakra's te reiningen, vooral het zonnevlecht- en navelchakra. Citrien reinigt de verfijnde lichamen, brengt ze in balans en op één lijn met het fysieke.

Citrien is een steen van overvloed. Deze dynamische steen leert u hoe u rijkdom en voorspoed, succes en alle goede dingen kunt aantrekken. Citrien is een opgewekte, edelmoedige steen die u stimuleert te delen wat u heeft en u toch helpt uw rijkdom in stand te houden. Hij heeft de kracht vreugde te schenken aan allen die dit kristal aanschouwen. Wanhoop en negativisme zijn niet op hun plaats bij citrien, want deze steen bevordet het oplossen van groeps- en familieconflicten.

Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen en heft destructieve neigingen op. Het versterkt individualiteit, verbetert de motivatie, activeert creativiteit en stimuleert zelfexpressie. Het maakt u minder gevoelig, vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan. U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken (met de stroom mee te gaan ipv in het verleden te blijven hangen). Deze steen laat u genieten van nieuwe eravringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen totdat u de beste oplossingen heeft gevonden.

Geestelijk vergroot citrien het concentratievermogen en maakt het de geest weer levendig. Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressie, angsten en fobieën. Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Hij helpt informatie te verwerken, situaties te analyseren en ze in een positieve richting te sturen. Deze steen maakt de hogere geest wakker. Als u een citrien hanger draagt, zult u gedachten en gevoelens gemakkelijker kunnen verwoorden.

Emotioneel zorgt de citrien voor meer levensvreugde. Hij laat negatieve trekken, angsten en gevoelens op het diepste niveau verdwijnen en zorgt voor een emotionele balans.

Citrien kwarts ruw 130 - 135 gram

Citrien kwarts ruw 140 - 160 gram

Citrien kwarts ruw 175 - 200 gram

Citrien kwarts ruw 210 - 230 gram

Citrien kwarts ruw 280 - 300 gram

Citrien natuur ruw 150-160 gram

Citrien natuur ruw 180-190 gram

Citrien natuur ruw 200-220 gram

Citrien natuur ruw 240-250 gram

Citrien natuur ruw 260 gram

Citrien natuur ruw 270-280 gram

Citrien natuur ruw 290-300 gram

Citrien natuur ruw 310-320 gram

Citrien natuur ruw 330 gram