Labradoriet

 Labradoriet edelstenen - betekenis en werking van deze steen

Labradoriet is een heel goede beschermer en zelfs genezer. Labradoriet heeft een mooie glans .Als er lange tijd energie onttrokken wordt aan een persoon, dan kunnen er zwakke plekken ontstaan in de aura. Daardoor kan dan vermoeidheid optreden die zowel lichamelijk als geestelijk voelbaar is. Ook als iemand gedurende een langere periode medicijnen, drugs of alcohol gebruikt, kunnen die zwakke plekken ontstaan. Dat veroorzaakt een 'uit balans zijn'. Voor die mensen is de Labradoriet een uitstekende steen. De zwakke plekken zullen weer aangevuld worden en de vermoeidheid zal verdwijnen. Als daarbij dan nog een bergkristal gedragen wordt, dan blijft de nieuwe, krachtige energie ook in balans. Waar op gelet moet worden, is welke hoofdkleur het meeste in de steen aanwezig is en wat dat betekent.

Voorbeelden van andere toepassingen: Geeft zelfvertrouwen en sterkt de realiteitszin. Mensen die zelf genezer zijn of op een andere wijze dagelijks omgaan met mensen die ziek zijn, worden beschermd tegen negatieve invloeden en blijven 'heel'.

De edelsteen is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De edelsteen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen, een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. De steen is vooral geel en blauw. Vanwege deze kleuren werkt hij het beste op het zonnevlechtchakra (spijsvertering), het keelchakra en het voorhoofdchakra (maakt creatief, communicatief vaardig, flexibel en invoelend).

Armband labradoriet

Bol Labradoriet 94 mm

Collier 45 cm Labradoriet

Edelsteen hartje labradoriet

Labradoriet 500-600 gram

Labradoriet AA kwaliteit Madagasker 10-13 gram

Labradoriet AA kwaliteit Madagasker 15-18 gram

Labradoriet AA kwaliteit Madagasker 20-25 gram

Labradoriet ca.1800 gram

Labradoriet freeform 500 gram

Labradoriet freeform ca. 2800 gram

Labradoriet freeform ca. 3200 gram

Labradoriet Gepolijst

Labradoriet gezondheidssteen

Labradoriet hanger zilver

Labradoriet hangertje

Labradoriet Ovo de Ema

Labradoriet platte steen

Labradoriet staand ca. 2300 gram

Labradoriet steentjes voordeel setje 25 gram

Ring zilver Labradoriet

Ruwe Labradoriet steen groot

Ruwe Labradoriet steen middel

Ruwe Labradoriet steen XL

Splitarmband labradoriet

Trommel steen labradoriet 20 gram

Trommel steen labradoriet 40 gram

Trommel steen labradoriet 50 gram

Zilveren hanger doosje met Labradoriet