Rozenkwarts

 Rozenkwarts is een kwarts variant. De kleur varieert van donkerroze tot heel licht roze.Rozenkwarts Helpt bij heimwee, pijn, duizeligheid, bloedziekten, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree en buikkrampen bij baby's. Vergroot de creativiteit, geeft fantasie, geestelijke groei en bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaard verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.

Rozenkwarts Helpt bij heimwee, pijn, duizeligheid, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree en buikkrampen bij baby's. Vergroot de creativiteit, geeft fantasie, geestelijke groei en bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaard verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.
Rozenkwarts is goede ondersteuner voor alle problemen met de bloedsomloop. Hij verzacht brandwonden en blaren en verwijdert onzuiverheden uit het lichaam. Patiënten met de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie hebben baat bij het dragen van een rozenkwarts.
Hij kalmeert, vermindert stress, stelt gerust en verandert negatieve energie in liefdevolle positieve energie. Rozenkwarts versterkt empathie en gevoeligheid en helpt veranderingen te accepteren. Onderdrukte emoties, opvliegendheid en verdriet worden bevrijdt en getroost. De steen geeft het inzicht dat het belangrijk is eerst van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen, alvorens je anderen kunt ondersteunen. Rozenkwarts helpt je eigenwaarde, begrip, weerbaarheid, zelfkennis en zelfvertrouwen te krijgen op een tedere manier. Hij is vooral ondersteunend bij kinderen. Rozenkwarts is de beschermsteen voor kinderen tegen de grote ‘boze’ wereld en beschermt dan ook alles wat kwetsbaar en zuiver is.
 

100 gram mini rozenkwarts

Biotensor met Rozekwarts

Buideltje rozenkwarts liefde

Donut Rozekwarts 4 cm

Donut rozenkwarts 3 cm

Edelsteen hart rozenkwarts 4 cm

Edelsteen-gedenk-steen Engel Roze Kwarts

Engel Rozenkwarts 10 cm

Engelvleugel van rozenkwarts

Hanger Cabochon Rozekwarts

Hanger hart rozenkwarts met engel

Hanger met ruwe Rozekwarts

Hart rozenkwarts groot 6,5 cm

Hart rozenkwarts middel 5 cm

Hartje Rozenkwarts hanger

Healing staaf Rozenkwarts met engel

Hexagon hanger Rozekwarts

Hoofdmassage spin rozenkwarts

Ik vind je kei-goed

Ik vind je kei-lief

Kracht buideltje passie rozekwarts

Mala Rozenkwarts met boeddha

powerbead armband roze kwarts

Rozenkwarts getrommeld

Rozenkwarts hanger met zilveren haakje

hart-rozekwarts-groot

Rozenkwarts hart XXL

Rozenkwarts platte steen met tekst GELUK

Rozenkwarts plattesteen

Rozenkwarts ruw 1 kg (ongeveer 30 brokjes)

Rozenkwarts ruw 30 - 40 gram

Rozenkwarts ruw 40 - 50 gram

Rozenkwarts ruw 40 - 50 gram

Rozenkwarts ruw 50 - 60 gram

Rozenkwarts ruw 60 - 70 gram

Rozenkwarts ruw 70 - 80 gram

Spiraal pendel Rozekwarts