Gouden driehoek

De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden bv. als waterzuivering

Eén grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of

kleinere gouden driehoeken  in  de woon-, slaap-,  bedrijfs- en praktijkruimte.  

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.

De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

 

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vredevol leven met kracht en harmonie ontstaat.

Armband gouden driehoek

Buideltje waterzuivering /Gouden driehoek ruw

Buideltje waterzuivering/Gouden driehoek getrommeld

Edelsteenwaterstaaf Gouden driehoek

Energie staaf diamant gouden driehoek

Gouden driehoek Abalone getrommeld met schelp

Gouden driehoek engelen 4 cm

Mala Gouden Driehoek

Massage set de gouden driehoek

Pendel de gouden driehoek