Toermalijn groen

Groene Toermalijn ofwel Verdeliet is een uitstekende genezer en is behulpzaam bij het mediteren en visualiseren.Toermalijn groen overwint problemen met vaderfiguren, ondersteund en begeleid bij de studie en werken met geneeskrachtige kruiden, verbetert de toepassing van remedies en heeft de kracht om planten te genezen. Het opent het hartchakra en bevordert mededogen, tederheid, geduld en het gevoel ergens bij te horen. Deze prachtige edelsteen zorgt voor evenwicht en bevordert openheid en geduld door angsten te verjagen en negatieve energie om te zetten in positieve. Het verjongt en inspireert tot creativiteit.

Evenals andere groene stenen zorgt deze steen voor een goede slaap en voor gemoedsrust. Het kristal versterkt het zenuwstelsel en bereidt het voor op een verschuiving in vibratie. Het behandelt ogen, hart, thymus, hersenen en immuunsysteem, stimuleert gewichtsvermindering en gaat chronische vermoeidheid en uitputting tegen. Groen Toermalijn ontgift en geneest constipatie en diarree. Het kan claustrofobie en paniekaanvallen tegengaan en is weldadig voor hyperactieve kinderen.

Deze edelsteen versterkt daarnaast ook het zenuwstelsel en bereidt het voor op een verandering in het trillingsniveau. Deze steen is dan ook uitermate geschikt voor ziektes van het evenwichtsorgaan, mensen met deze klachten of bij de ziekte van Ménière werkt deze edelsteen uistekend.Groene Toermalijn (Verdeliet) stelt je in staat je volle Potentieel te realiseren,doordat hij je helpt de mannelijke en vrouwelijke aspecten in balans te brengen.
Groene Tourmalijn versterkt iedere molecuul in het lichaam, stabiliseert het voortplantingssysteem en transformeert elke disharmonieuze neiging in lichaam, emoties en geest, in harmonie.
Het is een ware edelsteen van overvloed, die openheid en geduld bevordert, inspireert tot creativiteit en je alle mogelijke oplossingen laat zien om vervolgens de meest constructieve uit te kunnen kiezen.
Dit kristal verhoogt het Bewustzijn, aangezien het de stroom van Levenskracht verhoogt, je hierbij moed, kracht en vitaliteit geven.