Lazurien

Lazurien kwarts kristal is een lab gekweekte Roze kwarts gefuseerd met Platinum.

Het heeft een prachtige levendige kleur die van donker roze tot violet blauw verandert, afhankelijk van hoe het licht erop valt.De tint is vergelijkbaar met de fijnste natuurlijke kunziet en de roze Lazurien straalt een verwarmende energie uit die het hart liefdevol aanraakt.

Het opent de kanalen van de Goddelijke Liefde, zelf-liefde, en liefde voor de mensheid. Het is energetisch het meest nauw verwant aan Kunziet, maar het kan ook beschouwd worden als de hogere octaaf van Rozenkwarts. Roze Lazurien is ideaal voor degenen die oude emotionele wonden wensen te helen, of om je eigen negativiteit te transmuteren. Het is een juweeltje van vergeving en mededogen, en het straalt deze kwaliteiten uit, zodat degenen die het dragen deze liefdevolle energie verspreiden in de wereld.

Omdat roze Lazurien vermengd is met platinum tijdens het groeiproces, beschikt het over de eigenschappen van zowel kwarts als platinum.

Als de mens zich beweegt door het transformatieproces tot wezens van het hogere licht, zullen er verschuivingen en veranderingen plaatsvinden in zowel het fysieke als het licht-lichaam.

Intuïtieve bronnen zeggen dat Pink Lazurine de "Hogere Hart" een centrum van energie ongeveer twee centimeter boven het fysieke hart activeert.De hogere hartslag wordt gezien als de zetel van de ziel, en kan je helpen in contact te komen met je innerlijk kind.

Roze Lazurien is dus een edelsteen die resoneert met de energie van het hogere hartchakra.Nieuwe energie centra openen zich en zelfs de chakra's kunnen van frequentie veranderen en Lazurien helpt ons de resonantie te vinden met de hoogste trillingen van het hart.En in dit nieuwe bewustzijn zal het hart het centrum worden waar alle acties uit voortkomen.

Roze Lazurien is ook een juweeltje dat  resoneert met de Opgestegen Meester, St. Germaine. Voor dit doel, moet het worden gecombineerd met lila Lepidoliet. Het kan een paspoort naar het Engelenrijk worden zodat je kunt communiceren met je beschermengelen en zelfs entiteiten op hogere niveaus van engelen bewustzijn.

Roze Lazurine harmonieert met Lepidoliet, Rozenkwarts, Kunziet, Moldaviet, en Amethist.