Cerussiet

Cerussiet is een steen die u helpt te aarden.Daarom is dit een uitstekende steen voor mensen die zich niet thuis voelen op aarde.Cerussiet helpt dat uw ziel zich overal thuis voelt door heimwee te bestrijden.
Cerussiet kan u tijdens meditatie begeleiden op uw reizen naar vorige levens en u helpen mensen uit deze levens te herkennen.Deze edelstenen stemmen af op hogere wijsheid en karmische doelen en kan u helpen te begrijpen met welk doel u naar de aarde bent gekomen, de lessen die u leert en uw eigen gaven die u meeneemt om de evolutie van de mensheid te bevorderen.Cerussiet helpt het verleden te aanvaarden en los te laten.

Cerussiet is een fijne steen om mee te nemen tijdens reizen, het bestrijdt jetlags en helpt u zich thuis te voelen in een ander land en andere cultuur.Het is tevens een nuttige steen voor het aanpassen aan situaties waartegen veel weerstand bestaat.Deze pragmatische steen bevordert besluitvorming en stimuleert groei. Het leert u flexibel te worden en verantwoordelijkheid te nemen, neemt spanning en angst weg en laat zien hoe u zich aan noodzakelijke veranderingen kunt aanpassen.

Cerussiet bevordert communicatie en schenkt het het vermogen om aandachtig te luisteren.
Het brengt de twee hersenhelften met elkaar in evenwicht en moedigt creativiteit aan.

Elixer van Cerussiet doodt insecten.
Spuit het op kamerplanten of in een kamer als bescherming tegen ongedierte en ziekten.

 

Op fysiek niveau zorgt Cerussiet voor vitaliteit en energie, vooral bij langdurige ziekte. Het brengt het zenuwstelsel op één lijn, behandelt onwillekeurige bewegingen en verstevigt spieren en botten. Het werkt goed bij de ziekte van Parkinson en het syndroom van Gilles de la Tourette en maakte een einde aan slapeloosheid en nachtmerries.

Tijdelijk niet leverbaar