Jaspis

Jaspis rood steunt de bloedsomloop, spijsvertering en geslachtsorganen. Het brengt de hoeveelheden mineralen in het lichaam in evenwicht.
Jaspis verlengt het seksuele genot, biedt steun bij langdurige ziekte en geeft het lichaam nieuwe energie.Jaspis rood stimuleert het kruinchakra, aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Dit kristal brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en biedt inzicht in de moeilijkste situaties. Als er met uw emoties wordt gespeeld, brengt het kalmte en als het onder het kussen wordt gelegd, helpt het dromen te herinneren. Rood Jaspis stimuleert de basischakra’s en helpt bij de wedergeboorte. Het reinigt en versterkt en ontgift het bloed en de lever en heft blokkades in de lever- of galkanalen op.
Jaspis biedt ondersteuning in tijden van stress en geeft rust. Dit kristal verenigt alle aspecten van uw leven. Jaspis herinnert mensen eraan dat ze elkaar moeten helpen.
De edelsteen Jaspis brengt alle chakra’s op één lijn. Het vergemakkelijkt reizen buiten het lichaam en de herinnering aan dromen. Het biedt bescherming en aardt energieën en het lichaam, absorbeert negatieve energie, reinigt de chakra’s en de aura en ordent ze. Jaspis brengt yin en yang met elkaar in evenwicht en de fysieke, emotionele en geestelijke lichamen in harmonie met het etherische gebied. Dit kristal lost milieuvervuiling op, inclusief straling, en helpt bij het wichelroede lopen.
Jaspis leert u snel te denken en bevordert het organisatorische vaardigheden en het doorzien van projecten. De steen stimuleert de verbeelding en zet ideeën om in actie.

100 gram mini Rode Jaspis

Aartsengel Uriel Jaspis rood

Collier 90cm rode jaspis

Donut rode jaspis 3,5 cm

Donut Rode jaspis 4 cm

Donut rode jaspis 5 cm

bol-jaspis-rood-edelsteen

Edelsteen bol jaspis rood

Hangertje rode jaspis met Pyriet

Jaspis rood getrommeld

Jaspis rood getrommeld groot

Jaspis rood hangertje

Opbergdoosje rode Jaspis

Rode Jaspis ruw 10-15 gram

Rode Jaspis ruw 17-25 gram

Rode Jaspis ruw 30-35 gram

Rode Jaspis ruw 45-50 gram

Rode Jaspis ruw 5-8 gram

Rode Jaspis ruw 65-70 gram

Rode jaspis veterhanger

Veterhanger joy rode Jaspis