Amfibool kwarts

Amfibool kwarts of engel fantoom kwarts

Amfibool kwarts of engel fantoom kwarts is een zeldzame verscheidenheid van kwarts met insluitsels van verschillende mineralen die actinoliet, hoornblende, riebeckiet, richteriet en tremoliet omvatten, hetzij op hun eigen of in combinatie. De kleuren van de insluitsels variëren van wit, geel, oranje en rood / bruin.Amfibool kwarts wordt gevonden in Brazilië.

De frequentie van Amfibool staat in verbinding met het derde oog en kruinchakra. De energie activeert deze chakra's zich te openen en het bewustzijn uit te breiden naar de hogere dimensies van het engelenrijk, zodat je begeleiding en informatie kunt ontvangen van je beschermengel en andere engelachtige wezens.

Het brengt een kalme liefdevolle energie die kan helpen om je energievelden te zuiveren en om het bewustzijn en de energetische trillingen te verhogen. Het helpt je 1 te worden en liefde van je ziel te voelen en deze liefdevolle energie in je dagelijkse leven te brengen, zodat je kunt leven in vreugde en vrede met jezelf en anderen.

Amfibool kwarts kan gebruikt worden tijdens het mediteren.Het kan ook helpen met zaken zoals zorgen of stress die de oorzaak kan zijn van slaapproblemen en slapeloosheid.