Nebula stone

Nebula steen of Nevelsteen is een ongewoon alkalisch vulkanisch gesteente dat bestaat uit de vier mineralen kwarts, Anorthoklaas, Riebeckiet en Aegirien.

Nebula stone of Nevelsteen dankt zijn naam aan een nieuw vulkanisch mineraal dat is ontdekt in Amerika.De naam Nebula stone is afgeleid van de groene ogen tegen een zwart/donkere groene achtergrond, die doet denken aan gas- en stofwolken (nevels) die worden beschouwd als de geboorteplaats van de sterren in de ruimte.

Nebula stone biedt unieke en krachtige energieën, het combineert en verbind de eigenschappen van de vier belangrijke elementen.Het kwarts component van nevelsteen kan worden gezien als de verkwikkende kracht die de ander mineralen activeert en versterkt.

Het Kwarts maakt Nebula stone programmeerbaar, zodat de drager van deze steen het kristal kan gebruiken om te helpen bij het bereiken van persoonlijke en spirituele doelstellingen.Het kwarts-component maakt Nebula stone ook een materiaal dat met alle soorten kwarts en de meeste andere stenen harmoniseert.

Het mineraal Riebeckiet in Nebula stone activeert de psychische zintuigen en vergemakkelijkt de groei op het gebied van geestelijke achtervolgingen en juiste levensonderhoud. Aegirien wist negativiteit uit het auraveld en stimuleert de kundalini en de psyche en geeft de energie en de moed om te doen wat nodig is voor het behalen van je hoogste pad.

Anorthoklaas biedt een onorthodoxe, revolutionaire energie die zijn inspiratie haalt uit het hogere zelf — met andere woorden, de patronen van de toekomstige mogelijkheid gezien door het oog van intuïtie. De eigenschappen van alle onderdelen ervan maken van Nebula stone een krachtige talisman voor transformatie.

Er is iets heel aantrekkelijks aan Nebula stenen — aan het oog, aan de aanraking en de emoties. Nebula stone geeft voldoening wanneer het wordt gedragen of aangeraakt. Het is zeer geruststellend en genereert een gevoel van vertrouwen.

Een Nebula stone zorgt ervoor dat je je thuisvoelt in je lichaam en op aarde.

Lichamelijk is Nebula stone een perfecte steen voor het zuiveren van het fysieke lichaam.Het werkt ontgiftend, breekt chemische stoffen af helpt obsessieve gedachten en destructieve mentale patronen te doorbreken en buiten te houden.Het is ideaal voor het overwinnen van verslavingingen. Nebula stone stimuleert het vrijkomen van gifstoffen en zware metalen uit de organen en weefsels.Het kan helpen bij blaasontsteking en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen.

Affirmatie: Van de talloze mogelijke wegen voor mijn leven, selecteer en bewandel ik mijn hoogste spirituele pad.

Nevelsteen knuffelsteen