Nevelsteen

Nevelsteen of Nebula stone is de naam die is gegeven aan een nieuw vulkanisch mineraal dat is ontdekt in Amerika.

De naam Nevelsteen is afgeleid van de groene ogen tegen een zwart/donkere groene achtergrond, die doet denken aan gas- en stofwolken (nevels) die worden beschouwd als de geboorteplaats van de sterren in de ruimte.
Nevelsteen is een ongewoon alkalisch vulkanisch gesteente dat bestaat uit de vier mineralen kwarts, Anorthoklaas, Riebeckiet en Aegirien.

Nevelsteen biedt unieke en krachtige energieën. Nevelsteen combineert en verbind de eigenschappen van de vier belangrijke elementen.Het kwarts component van nevelsteen kan worden gezien als de verkwikkende kracht die de andere mineralen activeert en versterkt. Kwarts maakt Nevelsteen programmeerbaar, zodat de drager van Nevelsteen het kristal kan gebruiken om te helpen bij het bereiken van persoonlijke en spirituele doelstellingen.Het kwarts-component maakt Nevelsteen ook een materiaal dat met alle soorten kwarts en de meeste andere stenen harmoniseert.

Het mineraal Riebeckiet in nevelsteen activeert de psychische zintuigen en vergemakkelijkt de groei op het gebied van geestelijke achtervolgingen en juiste levensonderhoud. Aegirien wist negativiteit uit het auraveld en stimuleert de kundalini en de psyche en geeft de energie en de moed om te doen wat nodig is voor het behalen van je hoogste pad.

Anorthoklaas biedt een onorthodoxe, revolutionaire energie die zijn inspiratie haalt uit het hogere zelf — met andere woorden, de patronen van de toekomstige mogelijkheid gezien door het oog van intuïtie. De eigenschappen van alle onderdelen ervan maken van Nevelsteen een krachtige talisman voor transformatie.

Er is iets heel aantrekkelijks aan Nevelstenen — aan het oog, aan de aanraking en de emoties. Nevelsteen geeft voldoening wanneer het wordt gedragen of aangeraakt. Het is zeer geruststellend en genereert een gevoel van vertrouwen.

Nevelsteen zorgt ervoor dat je je thuisvoelt in je lichaam en op aarde.

Lichamelijk is Nevelsteen een perfecte steen voor het zuiveren van het fysieke lichaam.Het werkt ontgiftend, breekt chemische stoffen af helpt obsessieve gedachten en destructieve mentale patronen te doorbreken en buiten te houden.Het is ideaal voor het overwinnen van verslavingingen. Nevelsteen stimuleert het vrijkomen van gifstoffen en zware metalen uit de organen en weefsels.Het kan helpen bij blaasontsteking en bevordert de vruchtbaarheid bij vrouwen.

Affirmatie: Van de talloze mogelijke wegen voor mijn leven, selecteer en bewandel ik mijn hoogste spirituele pad.

 

Nevelsteen knuffelsteen