Edelsteen hartje labradoriet

R55-9854
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Edelsteen hartje Labradoriet

Hartje Labradoriet: is een heel goede beschermer en zelfs genezer. Als er lange tijd energie onttrokken wordt aan een persoon, dan kunnen er zwakke plekken ontstaan in de aura. Daardoor kan dan vermoeidheid optreden die zowel lichamelijk als geestelijk voelbaar is. Ook als iemand gedurende een langere periode medicijnen, drugs of alcohol gebruikt, kunnen die zwakke plekken ontstaan. Dat veroorzaakt een 'uit balans zijn'. Voor die mensen is de Labradoriet een uitstekende steen. De zwakke plekken zullen weer aangevuld worden en de vermoeidheid zal verdwijnen. Voorbeelden van andere toepassingen: Geeft zelfvertrouwen en sterkt de realiteitszin.

Afmeting 4 cm

2 cm hoog

Als daarbij dan nog een bergkristal gedragen wordt, dan blijft de nieuwe, krachtige energie ook in balans. Waar op gelet moet worden, is welke hoofdkleur het meeste in de steen aanwezig is en wat dat betekent.

 Mensen die zelf genezer zijn of op een andere wijze dagelijks omgaan met mensen die ziek zijn, worden beschermd tegen negatieve invloeden en blijven 'heel'.

Gerelateerde Producten