Smaragd zilver sieraad

DU_p1
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Beschrijving
Gerserveerd

Smaragd zilver sieraad
De oudste en klassieke vindplaats van de smaragd ligt in Egypte. De belangrijkste vindplaatsen liggen tegenwoordig in Colombia, Braziliƫ, in de VS, Oostenrijk en Rusland.

Smaragd brengt rust en vrede, neemt je angsten weg en brengt je dichter bij de natuur. Tevens heeft deze steen een positieve werking op de bijnieren, het gezichtsvermogen, grijze staar, krampachtig hoesten, leerproblemen, nachtmerries, overgevoeligheid va

Smaragd activeert het hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen.

Smaragd: Helpt bij oogklachten, en slechte ogen, epilepsie,  is goed voor hart, bloedvaten en de bloedsamenstelling.zwak geheugen, algemene gezichtsvermogen problemen, bijnieren klachten, hoge bloeddruk, krampachtig hoesten, nachtmerries en overgevoeligheid aan de luchtwegen.  Stimuleert liefde, geeft inzicht in de eigen problemen en is goed voor kinderen met leerproblemen. Overal waar het evenwicht is verstoord, helpt de smaragd dit weer terugbrengen.

Ca. 3 x 2,3 cm