Fulgariet ruw

Vitrine
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Fulgariet ruw

Fulgariet onstaat als zand wordt getroffen door bliksem.Al deze energie wordt op een kleine plek gefocust en het zal dus geen verrassing zijn dat deze steen over een enorme kracht beschikt.

Fulgariet werkt positief op de bloedstroom, verwarmt verhoogt energieniveaus en het libido, maar het beste werkt Fulgariet het beste op zielsniveau.

Fulgariet is een zandbeige tot geelachtige uit kleine korrels bestaande steen.Fulgariet onstaat als zand wordt getroffen door bliksem.Al deze energie wordt op een kleine plek gefocust en het zal dus geen verrassing zijn dat deze steen over een enorme kracht beschikt.Fulgariet is broos, maar is al sinds jaar en dag een geliefd en krachtig hulpmiddel bij sjamanen.Bij spirituele reizen beschermt dit kristal en zorgt dat de "reiziger" veilig thuis komt.Fulgariet wordt gebruikt om gebeden naar het universum te blazen en is een krachtig hulpmiddel om dromen te verwezenlijken.Fulgariet versnelt de spirituele groei zuivert en geeft energie aan alle chakra's.Psychisch maakt Fulgariet de weg vrij zodat vooruitgang mogelijk is.

Fulgariet heft op fysiek niveau negatieve energie en blokkades op en vult energie aan die verloren is gegaan door occult vampirisme of chronisch ongemak.

Fulgariet werkt positief op de bloedstroom, verhoogt energieniveaus en het libido, maar het beste werkt Fulgariet het beste op zielsniveau.