Super zeven hanger

RS_SZ
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Beschrijving
  • Meer

Tijdelijk niet leverbaar

Super zeven hanger

Super Seven, ook bekend als Melody steen of Heilige 7, is een zeer krachtige en spirituele edelsteen. Het is een van de weinige stenen die hun energie en zuiverheid behouden. Een stuk Super Seven combineert de eigenschappen van Amethist, Rookkwarts, Bergkristal, Rutiel, Goethiet, Lepidochrosite en Cacoxenite, zelfs als niet alle zeven mineralen er in aanwezig zijn.

De hanger is van sterling zilver

Omdat het hier om een natuurlijke kristal punt gaat, is geen enkele Super Seven hetzelfde.Kleur en vorm kan dus afwijken van de getoonde foto.

Edelsteen ca. 4 cm en 5,5 cm incl. hanger

Super Seven is uitstekend voor het verbeteren van alle soorten van psychische capaciteiten en psychische vaardigheden, waaronder telepathie, helderziendheid, helderhorendheid, channeling, telekinese, en anderen. Het is een krachtige steen voor kristalhealing, en is uitstekend geschikt voor de genezing van de ziel, lichaam en geestelijk ongemak. Super Zeven niet is gekoppeld aan slechts één chakra, maar is naar verluidt fantastisch voor genezing, evenwicht en het activeren van alle zeven chakra's.Mediteren met een super seven edelsteen is een hemelse ervaring.