Amblygoniet getrommeld

RS_AMG7
    Levertijd:Op werkdagen voor 15 uur besteld = vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Amblygoniet helpt je bij het creeren van het leven dat je wenst door je geest helder en gefocust te houden.

De spirituele trillingen van dit gele kristal verbetert uw persoonlijke gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het brengt rust en verlicht zorgen.

Op lichamelijk vlak is het nuttig bij stress, ADD... (attention deficit disorder) en kan ook helpen bij hyperactiviteit.Tevens werkt de steen ondersteunend bij botaandoeningen , hoofdpijn, prikkelbare darm syndroom (PDS), maagklachten en problemen met de spijsvertering.

Ca. 1,5 cm

De betekenis van de naam komt van de Griekse woorden voor bot en hoek.
Amblygoniet kan zowel op kwarts als op albiet lijken, waardoor ze makkejlijk kunnen worden verward met deze stenen.Deze steen is niet overal verkrijgbaar, en heeft zelfs het label als een zeldzame steen.
Amblygoniet wordt gevonden in Frankrijk, Zweden, Birma, Myanmar, Duitsland, Canada, Braziliƫ en de Verenigde Staten.
De kleur is vaak geel, hoewel soms ook in de tinten roze, beige, grijs, groen en wit.

De spirituele trillingen van dit gele kristal verbetert uw persoonlijke gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het brengt rust en verlicht zorgen.

Deze mooie gele steen resoneert voornamelijk met de solar plexus chakra... en zijn energie is bevorderlijk voor het versterken van creativiteit. Het inspireert op gebied van muziek, dans, poƫzie en schrijven door zijn rustige en kalmerende energie heft het blokkades op waardoor je de helderheid van geest krijgt die nodig is om je creativiteit tot bloei te laten komen.

Het is een steen die je helpt los te komen van emotionele ervaringen uit het verleden zoals scheve of verbroken relaties en alles wat daarmee samenhangt en om je los te maken van deze energie vretende emoties uit het verleden.Gebruik dit kristal in meditatie om jezelf te bevrijden van negatieve ervaringen uit het verleden en van de mensen die je niet laten gaan.Je kunt de steen in je handen houden of op je lichaam leggen tijdens meditatie of momenten van stress.

Verder maakt deze prachtige steen het bewustzijn van je eigen goddelijkheid in je wakker.Het helpt je te begrijpen dat je hier bent om te leren van alle gebeurtenissen in je leven... en dat je ziel zal blijven bestaan bestaan nadat je bent overgegaan naar de andere kant van de sluier.
Als je begint te begrijpen dat je hier op het aardse vlak bent om ervaringen op te doen... kun je ontwaken in het gevoel dat je een onsterfelijke ziel bent.Van Amblygoniet is bekend dat deze steen een steun is in dit proces.

Amblygoniet is ook een krachtige steen voor het oplossen van innerlijke conflicten zoals het niet meer weten welke kant je op moet gaan in het leven.
Het helpt je om je horizon te verbreden, zowel binnen het fysieke lichaam als op het mentale en spirituele vlak.